een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Uitgegroeid tot aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen, waaronder eigen parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij u  verzekerd kan zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.


Onze prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings van liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van deze parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend en geheel eigen karakter hebben.


Ook in Duitsland liggen een 4-tal schitterende parken: Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan; Ferienresort Bad Bentheim, met luxe villa’s en fantastische beauty & wellness mogelijkheden; Ferienpark Hambachtal gelegen in de Duitse Hünsruck, ideaal voor natuurliefhebbers; en Grafenau in Beieren.


Het verblijfs-assortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 tot en met 24 personen, Beach Houses, Greencottages, Lodges en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans, Safaritenten en luxe chalets.


Via het label Roompot Reizen worden touroperator activiteiten gebundeld. Het brede aanbod bestaat onder andere uit een aantal parken van bekende (particuliere) aanbieders, zoals Duinrell, Sarcon, Madame Vacances en Rent-a-Tent. De parken van Roompot Reizen hebben een eigen commissiestructuur.


Met RP Care kan iedereen zorgeloos op vakantie. Wie afhankelijk is van zorg kan boeken bij een Roompot park met speciale voorzieningen, waar wordt samengewerkt met medische instellingen en organisaties. Dat heerlijke vakantiegevoel mag niemand worden ontnomen.

Roompot vakantieparken vakantie villa

Aanbiedingen Roompot Vakanties
Vroegboekkorting

Copyright © All rights reserved. Vakantiehuizen.a1tip @ contact

vakantiehuis-boeken kindervakantie vakantiehuis-zoeken vakantievilla Vakantiehuizen a1tip Vakantiehuis plus

Vakantiewoning en vakantieparken vakantiehuisje zoekpagina.

voor groepshuizen of familievakantie, voor zomer of winter, in voor of na seizoen.

U vind ze hier

Share on Facebook Share on Twitter Print Share on Google Bookmarks Share on LinkedIn Share on Tumblr
Zomervakantie lastminute

vakantiehuis vakantiewoning vakantievilla vakantiechalet zoeken zoals winterchalet wintesporthuis groepshuizen familiehuizen vakantiehuizen. Het reisburo reisbureau vakantieverblijf vakantieparken en pretparken familieparken kinderparken speelparken vakantiehuisje boeken

Roompot parkenSunparksOverig